• PRO TV
  • Sufrageria lui Bobonete a explodat de energie la Jocuri de celebritate

Sufrageria lui Bobonete a explodat de energie la Jocuri de celebritate

Sufrageria lui Bobonete a explodat de energie la Jocuri de celebritate

Romanii rad cu pofta la Jocuri de celebritate cu Bobonete, Strunila, Ipate si invitatii lor savurosi din fiecare editie. Ieri seara, intregul platoul a fost cuprins de energie pozitiva, iar Elena Gheorghe, What’s up, Lili Sandu si Augustin Viziru au dat tot ce au avut mai bun pentru a ajunge cat mai aproape de runda finala. 

Jocuri de celebritate a fost lider de audienta la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani. Emisiunea a obtinut 7.4 puncte de rating si 22.9% share, in timp ce televiziunea de pe locul doi a obtinut 4.7 puncte de rating si 14.7% share. Minutul de maxima audienta, de la 22:43, a reunit peste 1.3 milioane de telespectatori in fata televizoarelor, la nivel national. 

Octavian Strunila i-a avut pe canapeaua sa pe Augustin Viziru, Lili Sandu si Bogdan, prietenul lui Augustin, care isi dorea banii pentru a merge in Las Vegas. Pe canapeaua adversa, Paul Ipate i-a avut alaturi pe What’s up, Elena Gheorghe si Alin, prietenul lui What’s up, care isi dorea sa investeasca banii intr-un studio mobil de muzica. 

La prima proba, Spune-i pe nume, concurentii au trebuit sa ghiceasca numele vedetelor din imaginile reprezentative afisate pe ecran. A fost o proba noua cu care nu s-au mai confruntat pana acum, iar Strunila a spus: „E cea mai grea din viata mea!”. Bolul Kaboom a dat startul tensiunilor, iar Elena Gheorghe si What’s up au sarit in sus de nerabdare. Ia-ma, nene, a fost proba la care Lili Sandu a excelat inclinand scorul in favoarea echipei sale. Ultimele doua probe, S-a furat vocala si Fara cuvinte, au desemnat castigatoare echipa lui Strunila, dupa hohote de ras si multa veselie. 

Bogdan, invitatul special adus de Augustin, a ales sa mearga in proba finala, Nume si renume, cu Lili Sandu, reusind sa castige 3.000 de lei din cei 10.000 de lei pusi la bataie de Bobonete. 

Miercurea viitoare, de la 22:30, telespectatorii sunt asteptati sa rada cu pofta la o noua editie Jocuri de celebritate. Carismaticul magician Robert Tudor, Razvan Exarhu, jurat MasterChef, Virgil Iantu si actorul Lucian Ghimis se vor distra alaturi de Bobonete, Strunila si Ipate.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni