• PRO TV
  • Serile de miercuri si joi sunt mai distractive cu Jocuri de celebritate!

Serile de miercuri si joi sunt mai distractive cu Jocuri de celebritate!

Serile de miercuri si joi sunt mai distractive cu Jocuri de celebritate!

Miercuri si joi, de la 22:30, Jocuri de celebritate garanteaza distractia! Mihai Bobonete, Paul Ipate si Octavian Strunila au strans in jurul lor echipe pline de umor, pe care le vor supune celor mai savuroase probe! 

Miercuri seara, matinalii de la Stirile Pro TV se impart in doua echipe si se pun fata in fata pentru a se amuza copios, incercand sa castige cat mai multe puncte. Octavian Strunila ii va avea in echipa sa pe Florin Busuioc, Andreea Marinescu si Zeno, prietenul lui Busu, care isi doreste sa isi duca iubita la Paris. Paul Ipate ii are alaturi pe Mihai Dedu, Neti Sandu si Leo, prietenul lui Mihai, care isi doreste premiul pentru a-si cumpara echipament foto profesionist. 

Noi probe au fost pregatite pentru a da startul distractiei! Cele doua echipe vor afla ce inseamna Fratia numelor, incercand sa descopere vedetele din spatele unei maini dibace ce a manuit Photoshop-ul. Toate la timpul lor, Fii pe faza, Fara cuvinte si In frunte ti-e pus sunt probe care vor starni hohote de ras, vor starni competitivitatea si ii vor face pe unii dintre ei sa se tavaleasca pe jos, fie de ras, fie de ciuda! Nu vor lipsi nici exploziile de bucurie, muzica, dansul, dar si o situatie neasteptata la finalul probelor. 

Joi, comedia este la cote maxime! Mihai Rait si Sore i se alatura lui Paul Ipate, iar Costi Dita si Anisia Gafton se vor distra in echipa lui Octavian Strunila. Noi probe le vor pune la incercare dibacitatea, viteza de reactie si cunostintele despre lumea mondena sau filme celebre. 

Telespectatorii vor afla maine seara, de la 22:30, cum se vor descurca matinalii la probele date, cat de sexi este Busu, care este cosmarul lui Mihai Dedu, in ce gasca se incadreaza Neti, dar si cat de bine mimeaza Andreea Marinescu piesa Ma ucide ea. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni