• PRO TV
  • Din 22 februarie, distractia de seara revine la Pro TV cu un nou sezon Jocuri de celebritate

Din 22 februarie, distractia de seara revine la Pro TV cu un nou sezon Jocuri de celebritate

Din 22 februarie, distractia de seara revine la Pro TV cu un nou sezon Jocuri de celebritate

Mihai Bobonete, Octavian Strunila si Paul Ipate sunt mai pregatiti ca oricand sa dea startul la un nou sezon Jocuri de celebritate! Din 22 februarie, de la 22:30, telespectatorii sunt invitati sa rada pe cinste alaturi cei trei si invitatii lor speciali.

Sufrageria lui Bobonete a fost pregatita pana la cel mai mic detaliu pentru a gazdui o lista impresionanta de celebritati si multe probe noi, care sa le puna in dificultate si sa le dea noi motive de distractie pentru a ajunge in runda finala. 

„Abia astept sa inceapa noul sezon sa vedeti si voi cat de tare am ras si ne-am distrat! Ma bucur mult ca oamenii care ne trec pragul sunt deschisi si s-au obisnuit cu formatul. Au inteles ca emisiunea aceasta este distractie pura! Vin cu sufletul deschis si sunt gata pentru orice provocare!”, a declarat Octavian Strunila.

„Mai e putin si incepem noul sezon la care am muncit foarte mult, dar ne-am distrat si mai mult! Avem invitati numai unul si unul, care si-au lasat inhibitiile la usa si au intrat in jocul nostru total. Ce a iesit acolo, vedeti de pe 22 februarie.”, a declarat Paul Ipate. 

La doua maini, Mimeaza daca poti, Ce ai in program?, Tutuet, Vezi ce spui!, sunt doar cateva dintre probele care le vor da batai de cap vedetelor si vor starni hohote de ras, din 22 februarie, numai la Pro TV. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni