• PRO TV
  • Cabral, Adela Popescu, Razvan Fodor si Deea Ibacka dau tonul distractiei la Jocuri de celebritate

Cabral, Adela Popescu, Razvan Fodor si Deea Ibacka dau tonul distractiei la Jocuri de celebritate

Cabral, Adela Popescu, Razvan Fodor si Deea Ibacka dau tonul distractiei la Jocuri de celebritate

Doua echipe senzationale se vor distra foarte tare in aceasta seara la Jocuri de celebritate! 

O gasca de oameni plini de energie, care au legat o prietenie frumoasa chiar pe platourile de filmare, se vor confrunta in jocuri amuzante, alaturi de Mihai Bobonete si capitanii de echipa Octavian Strunila si Paul Ipate.

In echipa lui Ipate vor fi Cabral, Adela Popescu si Catalin, prietenul lui Cabral, care lupta pentru a-si plati datoriile. Pe canapeaua adversa, Strunila joaca alaturi de Razvan Fodor, Deea Iabacka si Corina, prietena lui Razvan, care doreste sa repare liftul blocului in care locuieste.

Va fi o seara fara secrete si multa voie buna, in care toti vor impartasi amintiri amuzante ce nu au mai fost spuse pana acum. Telespectatorii vor afla de ce se simte Paul ca un copil nascut prea devreme, dar si cum a socat-o Bobonete pe mama lui Cabral sau de ce nu l-a acceptat in casa bunica lui Bobonete pe Strunila. 

Vor fi probe amuzante in care se vor implica complet, iar reactiile lor sub presiunea adrenalinei vor starni hohote de ras. Lupte corp la corp, dans, cantec, spontaneitate, creativitate, fair-play sau nu, totul pentru ca una dintre echipe sa iasa castigatoare. 

Ce echipa va ajunge in runda finala si ce echipa va pierde cu onoare ramane de vazut numai la Pro TV, miercuri, de la 22:30. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni