• PRO TV
  • Antonia, Lili Sandu, Randi si Whats Up duc o lupta apriga la Jocuri de celebritate. De la 22:30, la ProTV

Antonia, Lili Sandu, Randi si Whats Up duc o lupta apriga la Jocuri de celebritate. De la 22:30, la ProTV

Antonia, Lili Sandu, Randi si Whats Up duc o lupta apriga la Jocuri de celebritate. De la 22:30, la ProTV

In aceasta seara, incepand cu ora 22:30, in sufrageria lui Bobonete vedetele se lupta cu perne, vorbe si in pasi de dans pentru doua mize speciale! Lili Sandu impreuna cu Randi vor duce o batalie apriga contra Antoniei si a lui What’s Up, in goana dupa banii pusi in joc de Bobonete. 

Paul Ipate va face echipa cu Lili Sandu, Randi si Alex. Cel din urma isi doreste sa puna bazele unui studio de muzica. Aceasta miza ii face pe toti din echipa sa lupte din tot sufletul.

Octavian Strunila ii va avea alaturi pe Antonia, What’s Up si Matias, asa numitul om din Dorohoi, care isi doreste sa foloseasca banii lui Bobonete pentru o operatie atipica – vrea sa isi micsoreze un picior pentru a purta aceeasi marime la pantofi. Poate pentru multi pare absurd, dar pentru romanul cu gene exotice este o adevarata problema.


Probele Cum canti tu, Cu fata la perna, Litere incrucisate, Dansez pentru tine si In frunte ti-e pus provoaca vedetele sa porneasca un adevarat razboi cu rasete, dans, dar si replici taioase. 

In seara aceasta, de la 22:30, telespectatorii sunt invitati alaturi de Mihai Bobonete, Octavian Strunila si Paul Ipate sa intre in jocul vedetelor si sa afle cine va reusi sa ii ia banii lui Bobonete pentru a-si transforma visul in realitate.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni