• PRO TV
  • Ana Maria Prodan, Ciprian Marica, DJ Wanda si Letitia Pescariu au o miza clara la Jocuri de celebritate: distractia!

Ana Maria Prodan, Ciprian Marica, DJ Wanda si Letitia Pescariu au o miza clara la Jocuri de celebritate: distractia!

Ana Maria Prodan, Ciprian Marica, DJ Wanda si Letitia Pescariu au o miza clara la Jocuri de celebritate: distractia!

In aceasta seara, incepand cu ora 22:30, cea mai galagioasa si mai vesela sufragerie din Romania ii gazduieste pe Ciprian Marica, Ana Maria Prodan, DJ Wanda si Letitia Pescariu intr-un meci de zile mari, plin de umor si voie buna.

Paul Ipate este contractat de Ana Maria Prodan si nu accepta niciun transfer. Alaturi de ei pe canapea sunt DJ Wanda si Alex, care vrea sa ii banii lui Bobonete pentru a-si cumpara scule noi de pescuit. In tribuna adversa, Octavian Strunila face o echipa de milioane cu Ciprian Marica, Letitia Pescariu si Valeriu, care isi doreste sa castige pentru a pleca la Carnavalul de la Rio. 

Mihai Bobonete le-a pregatit o proba noua, Perechea potrivita, cu o tema pe masura invitatilor sai: Amor de fotbalist. Distractia este garantata si la probe ca Mononton, Fii pe faza, Litere incrucisate sau Mima perfecta. 

Multe glume, atmosfera incendiara, voie buna si distractie maxima sunt doar cateva dintre cuvintele ce descriu cel mai bine editia Jocuri de celebritate din aceasta seara. Cine vor fi campionii serii care vor reusi sa ii banii lui Bobonete, ramane de vazut numai la Pro TV.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni