Sfaturile lui Octavian Strunila pentru Paul Ipate, devenit proaspat tatic

11 Ianuarie 2017, 15:00


	Sfaturile lui Octavian Strunila pentru Paul Ipate, devenit proaspat tatic

Anul nou i-a adus lui Paul Ipate cel mai frumos cadou, nasterea fetitei lui, Zora Maria Ipate. 

Vestea i-a bucurat pe toti cei apropiati lui Paul, iar adversarul lui de la Jocuri de celebritate, Octavian Strunila, nu s-a lasat mai prejos si a inceput sa ii dea sfaturi pentru a se descurca cat mai bine. 

Octavian Strunila este un tatic cu experienta, iar incurajarile lui sunt binevenite pentru Paul. Momentul emotionant prin care a trecut ieri, l-a determinat pe Paul sa declare ca: „Din momentul in care oficial devii parinte, esti in stare sa renunti la tot pentru el. Pentru copil. Eu voi putea renunta la tot si sa dau tot pentru ea. Bine ai venit, Zora :)”.

Sunt foarte fericit pentru Paul ca a intrat in randul taticilor! Il sfatuiesc ca in primul an sa isi masoare bine somnul, sa ia multe vitamine ca sa nu adoarma pe canapea la filmari. Trebuie sa mai stie ca cei care vor veni in vizita nu vor scapa copilul pe jos, toti au intentii bune, asa ca nu trebuie sa fie stresat. Il mai sfatuiesc sa isi cumpere multa cafea! Lasand gluma la o parte, cel mai important sfat pe care i-l pot da este sa fie alaturi de Catalina, trup si suflet, pentru ca ei o sa ii fie cel mai greu si va avea mare nevoie de sprijinul lui!”, a declarat Octavian Strunila. 

Paul Ipate si Octavian Strunila au legat o prietenie frumoasa in al doilea sezon Ferma vedetelor, iar impreuna cu Mihai Bobonete au ocazia, in fiecare saptamana, sa puna vedetele la intrecere, in Jocuri de celebritate.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO