• PRO TV
  • Marele premiu de 10.000 de lei a fost castigat de echipa lui Ipate la Jocuri de celebritate

Marele premiu de 10.000 de lei a fost castigat de echipa lui Ipate la Jocuri de celebritate

Marele premiu de 10.000 de lei a fost castigat de echipa lui Ipate la Jocuri de celebritate

Doua echipe pline de umor s-au distrat, ieri seara, la Jocuri de celebritate cu Mihai Bobonete, Octavian Strunila si Paul Ipate. Anca Dumitra, Cosmin Nedelcu, supranumit si Micutu, Catalin Neamtu si Andreea Mateiu s-au intrecut in glume si in puncte pana la ultima proba. 

Jocuri de celebritate a fost lider de audienta la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, obtinand 7.6 puncte de rating si 22.4% share, in timp ce televiziunea de pe locul doi a obtinut 6.5 puncte de rating si 19.4% share. Minutul de maxima audienta, de la 22:56, a reunit peste 1 milion de telespectatori in fata televizoarelor.

Paul Ipate i-a avut de partea sa pe Cosmin Nedelcu, Anca Dumitra, care o joaca pe Gianina in Las Fierbinti, si Alex, prietenul lui Cosmin, care si-a dorit banii pentru o vacanta impreuna cu iubita lui in Irlanda. Octavian Stunila a facut echipa cu Andreea Mateiu, Catalin Neamtu si Alin, prietenul lui Catalin, care isi dorea banii pentru a-i investi in afacerea sa. 

De aceasta data, lupta nu a fost stransa. Ipate a reusit sa obtina, impreuna cu echipa sa, 31 de puncte in primele doua probe, CineMIAU si Toate la timpul lor, spre deosebire de echipa lui Strunila, care a obtinut doar 3 puncte. 

Dupa ce au aranjat in ordine cronologica razboinici sexi si saruturi celebre, a venit timpul sa recunoasca melodii cunoscute interpretate de un robot afon, la cea de-a treia proba, Monoton. Te-ai prins? i-a dat sansa echipei lui Octavian sa mai regleze putin punctajul, insa adevarata desfasurare de forte a fost la Mima perfecta, unde aproape au egalat punctajul. 

Echipa lui Ipate a fost pe val de la inceput pana la sfarsit, castigand detasat proba dupa proba. Alex a mers in runda finala, Nume si renume, alaturi de Micutu, care l-a ajutat sa ii ia toti banii lui Bobonete – 10.000 de lei. Pana acum, el este singurul concurent care a reusit sa ghiceasca 10 nume de celebritati si sa castige marele premiu. 

Miercuri seara, de la 22:30, sufrageria lui Bobonete este pregatita pentru noi invitati. Telespectatorii se vor amuza alaturi de Elena Gheorge, Lili Sandu, Augustin Viziru si What’s up, care se vor stradui sa faca fata probelor pregatite.    

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni