• PRO TV
  • Magia Craciunului se impleteste cu super distractia la Jocuri de celebritate!

Magia Craciunului se impleteste cu super distractia la Jocuri de celebritate!

Magia Craciunului se impleteste cu super distractia la Jocuri de celebritate!

Mihai Bobonete si-a pregatit sufrageria de sarbatoare! Brad frumos impodobit, decoratiuni, craciunite si jocuri special adaptate pentru Craciun! Nici la capitolul invitati nu s-a lasat mai prejos! Andreea Esca, Pavel Bartos, Smiley si Magda Palimariu se vor distra pe 26 decembrie, de la 20:30, alaturi de capitanii de echipa Paul Ipate si Octavian Strunila.

Paul Ipate ii are in echipa sa pe Magda Palimariu, Pavel Bartos si Georgiana Moga, prietena Magdei, care lupta pentru a-si duce copilul intr-un parc mare de distractii. In echipa lui Octavian Strunila, Andreea Esca, Smiley si Raluca Leafu, prietena Andreei, care lupta pentru a-si dezvolta afacerea, le vor tine piept adeversarilor in probele speciale. 

Editia speciala din a doua zi de Craciun aduce mai multe jocuri in fata telespectatorilor. Daca pana acum concurentii treceau prin cinci probe plus cea finala, acum vor trece prin sapte probe plus cea decisiva. Multa adrenalina, dans, tensiune, presiune, influentari, multa voie buna, galagie si distractie vor fi aduse in fata telespectatorilor prin probe ca: CineMIAU, Bolul Kaboom, Cum canti tuuuu, Ia-ma nene, Fii pe faza, Numele are cuvantul sau Pe mana ta. 

Telespectatorii vor descoperi ca Pavel Bartos si Smiley sunt niste romani talentati si au o cultura cinematografica de invidiat! Andreea Esca este pusa pe distractie, iar Magda Palimariu se pricepe la cantat! 

Sufrageria lui Bobonete va fi cuprinsa de o atmosfera contagioasa de sarbatoare si buna dispozitie! Cine va fi echipa castigatoare, cum vor reactiona celebritatile in fata probelor trasnite, cine va fi cel mai activ jucator si de ce spune Strunila: „Astia urla mai tare ca toti invitatii!”, ramane de vazut pe 26 decembrie, de la ora 20:30, numai la Pro TV. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni