• PRO TV
  • Jocuri de celebritate cu Bobonete, Strunila si Ipate revine cu un nou sezon in aceasta seara, la Pro TV!

Jocuri de celebritate cu Bobonete, Strunila si Ipate revine cu un nou sezon in aceasta seara, la Pro TV!

Jocuri de celebritate cu Bobonete, Strunila si Ipate revine cu un nou sezon in aceasta seara, la Pro TV!

Distractia de seara revine la Pro TV cu un nou sezon Jocuri de celebritate, pentru a intampina cu buna dispozitie sezonul sarbatorilor si al veseliei. Mihai Bobonete si-a pregatit sufrageria pentru noi invitati de seama, iar Paul Ipate si Octvian Strunila sunt gata sa se distreze alaturi de coechipierii lor.

In aceasta seara, de la ora 23:00, Mihai Rait, Costi Dita si Ioana, prietena lui Costi, fac echipa cu Paul Ipate. In echipa lui Strunila, Adrian Vancica, magicianul Robert Tudor si Silvia, prietena lui Adrian, sunt pregatiti sa isi vrajeasca adversarii. O chimie perfecta intre concurenti, tensiune, glume pe banda rulanta, muzica, dans, sabotaj, ajutor, veselie si voie buna vor starni hohote de ras. 

Pe langa probele deja consacrate, noi probe au fost pregatite pentru a duce amuzamentul concurentilor la un nou nivel. In aceasta seara, cele doua echipe vor juca pentru prima data Pe mana ta – o proba care presupune o sincronizare perfecta intre mainile unui concurent si mimica altui concurent, ambii lucrand impreuna pentru ca echipa sa ghiceasca indiciul. 

Ce echipa se va sincroniza cel mai bine pentru a ajunge in runda finala si cati bani vor reusi sa ii ia lui Bobonete din cei 10.000 de lei pusi la bataie, ramane de vazut numai la Pro Tv. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni