• PRO TV
  • Ieri seara, distractia a fost la ea acasa la Jocuri de celebritate

Ieri seara, distractia a fost la ea acasa la Jocuri de celebritate

Ieri seara, distractia a fost la ea acasa la Jocuri de celebritate

Noi celebritati s-au intrecut ieri seara in probe traznite la Jocuri de celebritate. Sore, Mihai Rait, Costi Dita si Anisia Gafton au facut o super atmosfera, au ras, au dansat, s-au tavalit pe jos, s-au distrat si s-au bucurat in sufrageria lui Bobonete, alaturi de Paul Ipate si Octavian Strunila. 

Paul Ipate i-a avut in gasca lui pe Mihai Rait, Sore si Mihaela, prietena lui Sore, care isi dorea sa isi cumpere multi pantofi. Octavian Strunila a condus echipa comediantilor avandu-i alaturi pe Costi Dita, Anisia Gafton si Serghei, prietenul Anisiei, care isi dorea sa calatoreasca in India cu trenul. 

Imaginatia si cultura cinematografica le-au fost testate incercand sa gaseasca o Greseala de tipar din afisul unui film celebru. Mono ton si Cu fata la perna au adus muzica si dansul in prim plan, iar incercarile lor de a ghici melodiile interpretate de un robot sau de a gasi perna potrivita pe ritmuri saltarete au starnit hohote de ras.  

Tensiunea exploziei in orice moment la Bolul Kaboom si dorinta de a ghici cat mai multe cuvinte pentru a strange puncte au dat startul exploziilor de bucurie. Fiecare cuvant ghicit a adus energie pozitiva si o atmosfera senzationala. 

Cu toate ca echipa lui Octavian a reusit sa castige cele mai multe probe, Mima perfecta a fost proba care a inclinat balanta catre echipa lui Paul. Cei patru au reusit sa faca un punctaj mai mare si, astfel, Mihaela a mers in runda finala, ajutata de Sore, unde a castigat 2.500 de lei. 

Miercurea viitoare, de la 22:30, o noua editie plina de haz este pregatita pentru telespectatori! Cei vinovati pentru distractie si pusi in ipostaze super amuzante vor fi: Alex Velea, Connect-R, Antonia si Alexandra Stan. Cum se va descurca celebrul cuplu in situatia de a fi adversari, dar si cat de rapide vor fi celebritatile vom afla miercuri, numai la Pro TV.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni