• PRO TV
  • Echipele au fost puse pe distractie la Jocuri de celebritate

Echipele au fost puse pe distractie la Jocuri de celebritate

Echipele au fost puse pe distractie la Jocuri de celebritate

Ieri seara, umorul a fost la cote maxime la Jocuri de celebritate. Doua echipe de actori talentati au fost puse pe glume si voie buna. Ecaterina tugulea si Angel Popescu, condusi de Octavian Strunila, i-au confruntat pe Toma Cuzin si Razvan Oprea, condusi de Paul Ipate. 

Mihai Bobonete s-a pregatit cum se cuvine pentru prietenii lui cu probe super amuzante ce le-au pus la incercare creativitatea concurentilor. Toma Cuzin si-a aratat calitatile dobandite pe vremea cand era dansator profesionist in ansamblul Doina Gorjului si i-a uimit pe toti cu miscarile sale. 

Vali, invitatul special din echipa lui Paul, si-a dorit sa castige pentru a-si cumpara o bicicleta. Filip, invitatul din echipa lui Octavian, isi dorea banii pentru a merge in Uganda sa masoare un ghetar. 

Proba CineMIAU a dat startul competitiei, iar recunoasterea filmelor dupa ce fetele actorilor au fost inlocuite cu fete de pisici s-a dovedit a fi putin mai complicata decat se asteptau. Strunila si-a demonstrat maiestria cand a reusit sa il faca din vorbe pe Paul si sa ii fure un punct. Puzzle cu vedete si Litere incrucisate au starnit frenezia in platou, iar la ultimele doua probe Desen cu cantec si Mima perfecta, echipa lui Strunila a iesit invingatoare. Filip a ales sa mearga in proba finala, Nume si renume, cu Razvan Oprea, reusind sa castige 1.000 de lei. 

Saptamana viitoare, miercuri, de la 22:30, Andra si Catalin Maruta, Giulia Anghelescu si Benny Adegbuyi se vor distra la Jocuri de celebritate cu Bobonete, Strunila si Ipate. Prin ce probe amuzante vor trece, cum vor face fata competitiei si ce lucruri haioase isi vor spune, ramane de vazut, numai la Pro TV. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni