• PRO TV
  • Echipe pline de energie se distreaza la Jocuri de celebritate miercuri si joi, de la 22:30, la Pro TV 

Echipe pline de energie se distreaza la Jocuri de celebritate miercuri si joi, de la 22:30, la Pro TV 

Echipe pline de energie se distreaza la Jocuri de celebritate miercuri si joi, de la 22:30, la Pro TV 

Miercuri si joi, de la 22:30, toata Romania rade alaturi de Mihai Bobonete, Octavian Strunila si Paul Ipate la Jocuri de celebritate. Noi probe pline de haz sunt pregatite pentru celebritati si prietenii lor. 

Miercuri seara, Sorana Darclee, Vasile Calofir si Andreea, prietena Soranei, aduc energie pozitiva in echipa lui Octavian Strunila. Pe canapeaua din fata lor, Cristina Cioran, Catalin Morosanu si Marius, prietenul lui Morosanu, aduc forta si decibeli in echipa lui Paul Ipate. 

Telespectatorii ii vor vedea pe acestia in posturi inedite, iar reactiile celebritatilor la situatiile amuzante cu care se vor confrunta vor starni hohote de ras. Energia pozitiva si bucuria vor fi de-a dreptul contagioase. 

Proba Numele are cuvantul il va determina pe Bobonete sa spuna: “Daca stiam, puneam cronometrul si pe fetele astea de ganditoare!”. Nici la restul probelor Block Busters, Fii pe faza, Micutul Picasso si Dansez pentru tine, replicile savuroase nu vor intarzia sa apara. Telespectatorii vor afla maine seara, de la 22:30, cat de tare s-au distrat celebritatile si care echipa a reusit sa ajunga in proba finala. 

Joi, de la 22:30, doua echipe de oameni amuzanti prin definitie se vor confrunta in sufrageria lui Bobonete. Cea mai amuzanta echipa de fotbal din Romania, Atletico Textila, si-a trimis doi reprezentanti la Jocuri de celebritate: Angel Popescu si Razvan Oprea. Nici fierbintenii nu s-au lasat mai prejos si i-au trimis pe Toma Cuzin si Ecaterina Tugulea sa ii ia banii lui Bobonete. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni