• PRO TV
  • Distractia este la cote maxime la Jocuri de celebritate

Distractia este la cote maxime la Jocuri de celebritate

Distractia este la cote maxime la Jocuri de celebritate

Doua echipe de celebritati super haioase au fost invitate miercuri in sufrageria lui Bobonete, pentru o seara de distractie pe cinste. Paul Ipate si Octavian Strunila, cei doi capitani de echipa, s-au intrecut in glume si in probe pentru a-si conduce echipele catre castig.

Jocuri de celebritate a fost lider de audienta pe toate categoriile de public. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, emisiunea a obtinut 8.3 puncte de rating si 25.4% share, in timp ce televiziunea de pe locul doi a obtinut 4.6 puncte de rating si 14.1% share. Emisiunea a fost urmarita de peste 1 milion de telespectatori pe intreg intervalul de difuzare, intre 22:32 – 23:39, la nivel national, iar minutul de maxima audienta, de la 22:48, a reunit peste 1.3 milioane de telespectatori in fata televizoarelor. 

Paul Ipate i-a avut in echipa pe Cristina Cioran, Catalin Morosanu si Marius, prietenul lui Catalin, care isi dorea sa castige pentru a-si pune suspensii la masina. Pe canapeaua opusa, gasca vesela de la Ferma vedetelor si-a unit fortele in echipa lui Octavian Strunila. Sorana Darclee, Vasile Calofir si Andreea, prietena Soranei, au luptat pentru a amenaja camera copilului pe care il astepta Andreea. 


Reactii haioase, multe glume, distractie si explozii de energie au fost rezultatele probelor pregatite pentru ei. Numele are cuvantul le-a dat incredere si i-a introdus in starea de competitie. Block Busters si Fii pe faza au ridicat ritmul si energia in platou, iar Micutul Picasso si Dansez pentru tine au desemnat castigatoarea serii - echipa Strunila. Andreea a mers in proba finala, Nume si renume, alaturi de Sorana, a ghicit un singur nume si a castigat 500 de lei. 

In aceasta seara, Atletico textila joaca in deplasare la Jocuri de celebritate si se confrunta cu fierbintenii. Mihai Bobonete promite multa distractie si spune: Bani! Am bani! Avem tot!. Paul Ipate a pregatit un cantecel de intimidare, iar Octavian Strunila are miscarile de dans contemporan la el. “Daca el se face de ras cu dansul, eu de ce sa nu ma fac de ras cu cantatul?”, a spus Paul. 

Octavian Strunila ii are in echipa sa pe Ecaterina Tugulea, Angel Popescu si Filip, prietenul Ecaterinei, care isi doreste sa masoare un ghetar din Uganda. Paul Ipate ii are alaturi pe Toma Cuzin, Razvan Oprea si Valentin, prietenul lui Razvan, care isi doreste o bicicleta. 

In aceasta seara, de la 22:30, telespectatorii vor avea parte de hohote de ras, muzica, dar mai ales dans! Toma Cuzin isi va arata abilitatile de dansator profesionist, iar telespectatorii il vor vedea asa cum nu au mai avut ocazia pana acum. 

Cat de bine va functiona cantecelul de intimidare, cum se vor descurca echipele cu probele date, dar si cum vor reactiona in situatii inedite, ramane de vazut, in seara aceasta, de la 22:30, numai la Pro TV.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni