• PRO TV
  • Catalin Botezatu, Tania Budi, Diana Dumitrescu si Dorian Boguta aduc veselia la Jocuri de celebritate

Catalin Botezatu, Tania Budi, Diana Dumitrescu si Dorian Boguta aduc veselia la Jocuri de celebritate

Catalin Botezatu, Tania Budi, Diana Dumitrescu si Dorian Boguta aduc veselia la Jocuri de celebritate

In aceasta seara, de la 22:30, cea mai galagioasa si mai vesela sufragerie din Romania ii gazduieste pe Catalin Botezatu, Tania Budi, Diana Dumitrescu si Dorian Boguta, alaturi de invitatii lor speciali, in cea mai distractiva lupta pentru a-i lua banii lui Bobonete la Jocuri de celebritate.

Octavian Stunila are actorii de partea lui pe canapea si face echipa cu Diana Dumitrescu, Dorina Boguta si Mihaela, care isi doreste o sesiune de shopping la Paris impreuna cu Diana. Paul Ipate are de partea sa creativii, facand echipa cu Tania Budi, Catalin Botezatu si Monica, care isi doreste sa castige pentru a-si cumpara o cada vintage sau o masina de gatit.

Mihai Bobonete s-a pregatit intens sa aduca energia in platou si isi va demonstra talentul la desen, reusind sa le faca portretele celor doi capitani de echipa. Responsabile pentru hohotele de ras si buna dispozitie vor fi probe ca: Schimb de fete, Block Busters, La doua maini, Ia-ma nene si Fara cuvinte.

Telespectatorii sunt invitati sa rada pe cinste alaturi celebritati si sa vada cum se descurca Catalin Botezatu la desenul pe tableta, cat de pricepute sunt echipele la mimarea melodiilor, dar si care dintre cele doua invitate vor reusi sa ajunga in runda finala si sa ii ia banii lui Bobonete. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni