• PRO TV
  • Anca Dumitra, Ecaterina Tugulea, Ovidiu Niculescu si Jean Paler sunt pusi pe glume la Jocuri de celebritate

Anca Dumitra, Ecaterina Tugulea, Ovidiu Niculescu si Jean Paler sunt pusi pe glume la Jocuri de celebritate

Anca Dumitra, Ecaterina Tugulea, Ovidiu Niculescu si Jean Paler sunt pusi pe glume la Jocuri de celebritate

Jocuri de celebritate revine cu o noua editie plina de umor, de la 22:30! Actoria si comedia se reunesc in sufrageria lui Bobonete si vor starni hohote de ras. Responsabili pentru buna dispozitie vor fi Anca Dumitra, Ecaterina Tugulea, actritele care le interpreteaza pe Gianina si Dalida in Las Fierbinti, Ovidiu Niculescu si Jean Paler. 

In aceasta seara, Paul Ipate ii are alaturi pe Anca Dumitra, Ovidiu Niculescu si Sergiu, care lupta pentru a-si renova fatada blocului. Octavian Strunila ii are alaturi pe Ecaterina Tugulea, Jean Paler si Alina, care vrea sa ii ia banii lui Bobonete pentru a-si cumpara mobila. 

Strunila isi doreste mult victoria in aceasta seara: Mi-am pus in gand sa il bat pe Ipate!, insa Paul nu se lasa mai prejos si stie ce potential are langa el: Tu ai vazut ce am pe canapea?!

S-a furat vocala, Bolul Kaboom, Cum canti tu, Cuvinte in lant si Mima perfecta sunt provocarile prin care vor trebui sa treaca cele doua echipe pentru a ajunge la runda finala, Nume si Renume! Ramane de vazut care dintre cele doua echipe se vor descurca cel bine si vor reusi sa ia banii, diseara, de la 22:30, numai la Pro TV. 

Cifrele editiei Jocuri de celebritate de miercuri seara

Editia de miercuri seara a reunit doua echipe puternice si pline de carisma! Lili Sandu si Randi au reusit sa isi duca prietenul pana in runda finala, unde a fost ajutat de capitanul lor de echipa, Paul Ipate, sa ii ia banii lui Bobonete. 

Jocuri de celebritate a fost lider de audienta la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, obtinand 6.4 puncte de rating si 20.5% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul al doilea, care a inregistrat 5.3 puncte de rating si 16.9% share. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni