In aceasta seara, Paul Ipate ii are alaturi pe Anca Dumitra, Ovidiu Niculescu si Sergiu, care lupta pentru a-si renova fatada blocului. Octavian Strunila ii are alaturi pe Ecaterina Tugulea, Jean Paler si Alina, care vrea sa ii ia banii lui Bobonete pentru a-si cumpara mobila. 

Strunila isi doreste mult victoria in aceasta seara: Mi-am pus in gand sa il bat pe Ipate!, insa Paul nu se lasa mai prejos si stie ce potential are langa el: Tu ai vazut ce am pe canapea?!

S-a furat vocala, Bolul Kaboom, Cum canti tu, Cuvinte in lant si Mima perfecta sunt provocarile prin care vor trebui sa treaca cele doua echipe pentru a ajunge la runda finala, Nume si Renume! Ramane de vazut care dintre cele doua echipe se vor descurca cel bine si vor reusi sa ia banii, diseara, de la 22:30, numai la Pro TV. Cifrele editiei Jocuri de celebritate de miercuri seara

Editia de miercuri seara a reunit doua echipe puternice si pline de carisma! Lili Sandu si Randi au reusit sa isi duca prietenul pana in runda finala, unde a fost ajutat de capitanul lor de echipa, Paul Ipate, sa ii ia banii lui Bobonete. 

Jocuri de celebritate a fost lider de audienta la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, obtinand 6.4 puncte de rating si 20.5% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul al doilea, care a inregistrat 5.3 puncte de rating si 16.9% share.